SIVI ÇAMAŞIR TEMİZLİYİCİ LAVANTA ÖZLÜ 1500 ML

  • Yeni
: 450,00
Ürün Adedi
TÜKENDİ !
  • Tubalife Natürel Lavanta Kokulu

    Sıvı Çamaşır Yıkama Deterjanı

    Bitkisel içerikli formülasyonu sayesinde, çamaşırlarınızı çevre şartlarına uygun olarak temizlemesine yardımcı olur.

    • Renkli ve beyaz çamaşırlarda kullanıma uygun, çamaşır makinelerinde kullanılacak, konsantre, sıvı çamaşır deterjanıdır.• Çamaşırlarınızı yıpratmadan temizler. • Lekeleri kolayca çıkarır. • Petrol türevi maddeler içermediğinden çamaşırlarda kalıntı bırakmaz, tamamen suda çözünür. • Sudaki mineralleri çöktüren kompleks yapıcılar içerir ve her türlü su sertliğinde kullanılır.

    KULLANMA TALİMATI: 30°-95° C arasındaki çamaşır makinesi yıkamalar için uygundur. Suni ipek ve sentetik kumaşlar için 40° C ye kadar, Beyaz, renkli kumaşlar ve hassas çamaşırlar için 60° C ye kadar kullanılır.

    Az Kirlilikte 60 ml (1 kapak)

    Orta Kirlilikte 90 ml (1,5 kapak)

    Yoğun Kirlilikte 120 ml (2 kapak)

    Elde yıkama için 5 L suya 50 ml oranında kullanılır. Suda kolaylıkla çözünür.

    ÜRÜN BİLEŞİMİ: Ürün Bileşimi :• .

    Tüketicinin DİKKATİNE! Kullanma talimatını mutlaka okuyunuz. Cildi korumak amacıyla ellerin deterjanla uzun süre temasından kaçınınz. El, yüz, vücut ve gıda maddeleri temizliğinde kullanmayınız. Gıda maddelerinden uzakta bulundurunuz. Çamaşırlarınızı yıkadıktan sonra bol su ile durulayınız. Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz. Göz ile temasından sakının. Göz ile temasında derhal bol su ile yıkayınız. İçmeyiniz, yutmayınız. Yutulduğu takdirde hemen bir doktora başvurun, kabı veya etiketi gösteriniz. Yutulması halinde, ağzı su ile yıkayın (sadece kişinin bilinci yerinde ise).

    Zararlılık İfadeleri: H319: Ciddi göz tahrişine yol açar. Önlem İfadeleri: P264: Elleçlemeden sonra kabı ile iyice yıkayın. P280: Koruyucu eldiven/koruyucu kıyafet/göz koruyucu/yüz koruyucu kullanın. P305+P351+P338: GÖZ İLE TEMASI HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Takılı ve yapması kolaysa,

    kontak lensleri çıkartın. Durulamaya devam edin. P501: İçeriği/kabı bertaraf edin.

  • Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu siz ekleyin!...
    Bu alana yorum yapabilmeniz için "Üyeliklik" yapmanız gerekmektedir. Site Üyesiyseniz "Üye Girişi" yaparak yorum yapabilirsiniz.

Bu Kategorideki Diğer Ürünler: