15
 

AKTİF OKSİJEN LEKE ÇÖZÜCÜ TOZ 1000 g

  • Yeni
10 Adet
: 390,00
Ürün Adedi
Sipariş Notu
  • Tubalife Natürel Aktif

    Oksijenli Leke Çözücü Toz

    Bitkisel içerikli, aktif oksijen içeren formülasyonu sayesinde lekeleri kolayca çözen sıvı yardımcı yıkama ürünüdür.

    • Yağları ve zorlu lekeleri çıkarır. • Beyaz ve rengi solmayan renkli kumaşlar için uygundur. • Çamaşır makinesinde kullanıma uygundur.

    KULLANMA TALİMATI: Kullanma Talimatı: Deterjan gücünü arttırıcı olarak, makinenin ana yıkama gözüne 30-50 g (2-3 kapak) ekleyiniz. En iyi sonuçları elde etmek için 60°C veya daha yüksek sıcaklıklarda yıkayınız. Zor inatçı lekeleri çıkarmak için 5 litre suya 150-300 g leke sökücü ekleyerek 30 dk veya daha uzun süre ıslatın, daha sonra ana yıkama toz deterjanı ile yıkayınız. Dikkat! Yönlendirilenden daha fazla toz eklemek renk kaybı riskini arttırır. Yün, yün karışımları, ipek, ipek karışımları, deri veya sadece kuru temizleme etiketli kumaşlarda kullanmayın.

    ÜRÜN BİLEŞİMİ: • ≥ % 30 Oksijen Bazlı Ağartıcı (Disodyum karbonat), • % 5 - %15 Boraks Dekahidrat, • % 5 - %15 Sabun

    Tüketicinin DİKKATİNE! Kullanma talimatını mutlaka okuyunuz. Cildi korumak amacıyla ellerin deterjanla uzun süre temasından kaçınınz. El, yüz, vücut ve gıda maddeleri temizliğinde kullanmayınız. Gıda maddelerinden uzakta bulundurunuz. Çamaşırlarınızı yıkadıktan sonra bol su ile durulayınız. Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz. Göz ile temasından sakının. Göz ile temasında derhal bol su ile yıkayınız. İçmeyiniz, yutmayınız. Yutulduğu takdirde hemen bir doktora başvurun, kabı veya etiketi gösteriniz. Yutulması halinde, ağzı su ile yıkayın (sadece kişinin bilinci yerinde ise).

    Zararlılık İfadeleri: H318: Ciddi göz hasarına yol açar. Önlem İfadeleri: P280: Koruyucu eldiven/koruyucu kıyafet/göz koruyucu/yüz koruyucu kullanın. P305+P351+P338: GÖZ İLE TEMASI HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Takılı ve yapması kolaysa, kontak lensleri çıkartın. Durulamaya devam edin. P310: Hemen ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİNİN 114 NOLU TELEFONUNU veya doktoru/hekimi arayın.

  • Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu siz ekleyin!...
    Bu alana yorum yapabilmeniz için "Üyeliklik" yapmanız gerekmektedir. Site Üyesiyseniz "Üye Girişi" yaparak yorum yapabilirsiniz.

Bu Kategorideki Diğer Ürünler: