YAĞ KİR ÇÖZÜCÜ 750 ML

  • Yeni
15 Adet
: 270,00
Ürün Adedi
Sipariş Notu
  • Tubalife Natürel

    Yağ ve Kir Çözücü

    Bitkisel içerikli formülasyonu sayesinde mutfaktaki ağır yağ ve oluşan isin temizliğini çevre şartlarına uygun olarak temizlemenize yardımcı olur. Ekipmanların dış yüzeyinde birikmiş yoğun kirleri çözer.

    KULLANMA TALİMATI: Fırın, ocak, tencere vb. temizlenecek kirli ve yağlı yüzeylere ürün bir sprey aparatı ile direkt püskürtülür. Keçeli sünger ile ovularak yüzey temiz­lenir. Temizlenecek ekipmanların önceden ısıtılması ve yüksek sıcaklıkta olması ürünün performansını en üst düzeye çıkaracağı gibi temizleme işleminin süresini kısaltır.

    ÜRÜN BİLEŞİMİ: • % 5 - % 15 Sodyum metasilikat, • % 5 - % 15 Desil Glikosit.

    Tükketicinin Dikkatine! Kullanma talimatını mutlaka okuyunuz. Kullanırken eldiven giyiniz. Çocuklardan uzak tutunuz. Başka bir ürün veya madde ile karıştırmayınız. Gıda maddelerinden uzak tutunuz. Ambalaj tamamen boşaltıldıktan sonra geri dönüşüm işlemine gönderiniz.

    Zararlılık İfadeleri: H314: Ciddi cilt yanıklarına ve göz hasarına yol açar. H318: Ciddi göz hasarına yol açar. Önlem İfadeleri: P260: Tozunu/dumanını/gazını/sisini/buharını/spreyini solumayın. P264: Elleçlemeden sonra kabı ile iyice yıkayın. P280: Koruyucu eldiven/koruyucu kıyafet/göz koruyucu/yüz koruyucu kullanın. P301+P330+P331: YUTULDUĞUNDA: ağzınızı durulayın. istifra etmeye ÇALIŞMAYIN. P363: Kirlenmiş giysilerinizi yeniden kullanmadan önce yıkayın P305+P351+P338: GÖZ İLE TEMASI HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Takılı ve yapması kolaysa, kontak lensleri çıkartın. Durulamaya devam edin. P501: İçeriği/kabı bertaraf edin.

  •  selvinaz kasap
    16.09.2018 - 16:48:22
    Yağ kir çözücü harika bir ürün

    Bu ürünü fırınımda kullandım sadece sıkıp sildim yağlar hemen aktı sürtmeden tüm yağlar çıktı fırının içini de o şekilde kullandım tertemiz oldu yorulmadan temizlik bitti.
    Bu alana yorum yapabilmeniz için "Üyeliklik" yapmanız gerekmektedir. Site Üyesiyseniz "Üye Girişi" yaparak yorum yapabilirsiniz.

Bu Kategorideki Diğer Ürünler: