SAÇ ŞAMPUANI KAPALI SAÇLAR 400 ML

  • Yeni
: 180,00
Ürün Adedi
TÜKENDİ !
  • Tubalife Natürel Güneş

    Şampuan / Kapalı ve Güneş Görmeyen Saçlar için

    Sürekli kapalı olan, güneş ve hava almayan saçlar için bitkisel içerikli özel saç şampuanıdır. Kaşıntı ve kepek gibi problemlere karşı etkili, ilk kullanımdan itibaren canlılık ve dolgunluk hissi veren, saçı kökten uca besleyen ve güçlendiren doğal formülü sayesinde saçların nazik bakımı ve temizliği için idealdir. Yıkandıktan sonra harika bir koku bırakır.

    KULLANMA TALİMATI: Nemli saça masaj yaparak uygulanır ve bol su ile durulanır. Gerekirse tekrarlanır.

    ÜRÜN BİLEŞİMİ: o Aqua, o Sodium lauroyl methyl isethionate, o Cocamidopropyl Betaine, o Disodium Cocoamphodiacetate, o Glycerin, o Sodium PCA, o Hydroxypropyl Oxidized Starch PG-Trimonium Chloride; Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride; Sodium Lactate; Sodium Chloride; Urea; Lactic Acid; Glycerin; Levulinic Acid; p-Anisic Acid, o Vaccinium Myrtillus Extract & Saccharum Officinarum Extract & Acer Saccharum Extract & Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract & Citrus Limon (Lemon)/Fucus Serratus Extract, o Methylisothiazolinone, o Parfüm

    ? Uyarılar: Haricen Kullanılır. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza edin. Göz ile temsından kaçının. Göz ile temas etmesi durumunda bol su ile yıkayın, gerekirse bir göz doktorunda başvurun. Lezyonlu/tahriş olmuş cilt üzerine sürmeyin. Tahriş halinde ürünün kullanımına son verin.

  • Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu siz ekleyin!...
    Bu alana yorum yapabilmeniz için "Üyeliklik" yapmanız gerekmektedir. Site Üyesiyseniz "Üye Girişi" yaparak yorum yapabilirsiniz.

Bu Kategorideki Diğer Ürünler: