ODA PARFÜMÜ - GİZEMLİ ÇİÇEKLER (500 ml)

  • Yeni
: 270,00
Ürün Adedi
TÜKENDİ !
  • Tubalife Natürel

    Oda Parfümü

    Odalarda istenmeyen kokuları ortamdan uzaklaştırarak kalıcı çiçeksi bir koku bırakır.

    KULLANMA TALİMATI: Sprey aparatına ürün dökülüp havaya püskürtülerek ortamın kokusunu değiştirir. Yüzey temizlik kullanımında temilzlik kovasına dökülerek yüzeyin kokusunu değiştirir.

    ÜRÜN BİLEŞİMİ: • İzopropanol (CAS No. 67-63-0) • Parfüm.

    Tüketicinin Dikkatine! Kullanma talimatlarını mutlaka okuyunuz. Çocuklardan uzak tutunuz. Hamilelerin, bebeklerin ve solunum sistemi hastalığı olan kişilerin ortamlarda kullanmayınız. Gıda maddelerinden uzak tutunuz. Doğrudan solumayınız, vücuda temas ettirmeyiniz. Alerjiye sebebiyet verebilir.

    Zararlılık İfadeleri: H226: Alevlenir sıvı ve buhar. H319: Ciddi göz tahrişine yol açar. Önlem İfadeleri: P210 Isıdan/kıvılcımdan/alevden/sıcak yüzeylerden uzak tutun. - Sigara içilmez. P233 Kabı sıkıca kapalı tutun. P240 Kabı ve alıcı ekipmanı toprağa oturtun/bağlayın. P242 Sadece ateş almayan aletler kullanın. P243 Statik boşalmaya karşı önleyici tedbirler alın. P280 Koruyucu eldiven/koruyucu kıyafet/göz koruyucu/yüz koruyucu kullanın. P303+P361+P353 DERİ (veya saç) İLE TEMAS HALİNDE İSE: Kirlenmiş tüm giysilerinizi hemen kaldırın/çıkartın. Cildinizi su/duş ile durulayın. P370+P378 Yangın durumunda: Söndürme için ... kullanın, (uygun malzeme üretici tarafından belirtilir). P403+P235 İyi havalandırılmış bir alanda depolayan. Soğuk tutun. P501 İçeriği/kabı ... bertaraf edin.

  •  İlyas Acar
    19.01.2019 - 18:38:36
    Harika!!!

    Çok güzel ve kaliteli bir oda spreyi.
    Tavsiye ettiğim ve kullanmasını sağladığım herkes ürüne bayıldı çok beğendi.
    Kokusu çok uzun süre kalıcı gerçekten.
    Bu alana yorum yapabilmeniz için "Üyeliklik" yapmanız gerekmektedir. Site Üyesiyseniz "Üye Girişi" yaparak yorum yapabilirsiniz.

Bu Kategorideki Diğer Ürünler: