GÜNEŞ KREMİ 150 ml

  • Çok Satılan
  • Yeni
  • Kampanyalı
99 Adet
: 600,00
Ürün Adedi
Sipariş Notu
  • GÜNEŞ KREMİ
    Cildinizi zaralı UVA ve UVB Işınlarına karşı korunmasına yardımcı olur.İçeriğindeki Shea Butter yağı ile ciltte hızla emilir.Cildi nemlendirerek, bariyer oluşumunu destekler.Cildinizin zararlı ışınlara karşı korunmasını desteklerken ,yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm sağlar.Tüm cilt tipleri için uygundur.
    Güneşe çıkmadan 15 dk. Önce cildinize uygulayınız.

    Kullanıcıların Dikkatine;
    Haricen kullanılır.çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza edin. Göz ile temasından kaçının.Göz ile temas etmesi durumunda bol su ile yıkayın, gerekirse bir göz doktoruna başvurun.Lezyonlu/tahriş olmuş cilt üzerine sürmeyin.Tahriş halinde ürünün kullanımına son verin.25°C’nin altındaki oda sıcaklığında ve kapağı kapalı olarak muhafaza ediniz.Benzofenon 3 içerir.

    Ürün Bileşimi:
    Aqua,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Octocrylene,Ethylhexyl Salicylate,Cetearyl Alcohol,Butyrospermum Parkii Butter,Benzophenone 3,Glycerin,Glyceryl Stearate,PEG-100 Stearate,Dimethicone,Panthenol,Cetrimonium Chloride,Phenoxyethanol,Potassium Sorbate,Parfum

  • Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu siz ekleyin!...
    Bu alana yorum yapabilmeniz için "Üyeliklik" yapmanız gerekmektedir. Site Üyesiyseniz "Üye Girişi" yaparak yorum yapabilirsiniz.

Bu Kategorideki Diğer Ürünler: