ÇAMAŞIR VE BULAŞIK MAKİNE TEMİZLEYİCİ 400 ml

  • Çok Satılan
  • Yeni
  • Kampanyalı
10 Adet
: 165,00
Ürün Adedi
Sipariş Notu
  • TUBALİFE NATUREL ÇAMAŞIR VE BULAŞIK MAKİNE TEMİZLEYİCİSİ
    Tubalife Naturel Çamaşır veBulaşık Makine Temizleyici çamaşır ve bulaşık makinenizin içinde zamanla biriken kireç, deterjan artıkları ile deterjan gözü, makine lastiği gibi aksamlarındaki kir, artık ve küfü temizlemek üzere geliştirilmiştir. Özel formülü sayesinde çamaşır makinenizi ve aksamlarını temizler, kötü kokuları giderir ve hijyen sağlar. Düzenli kullanımı halinde makinenizin bakımını sağlar, ömrünü uzatır.
    Çamaşır makinesi temizleyici olarak sadece makineniz boş iken kullanınız.Çamaşır makinenizin deterjan bölmesini çıkarınız. 100 ml ürünü (bir çay bardağı), yarım kova (4 lt) su ile karıştırınız.Deterjan bölmesini karıştırdığınız suda 30 dakika kadar bekletiniz ve temizleyiniz. Sonrasında bölmeyi durulayarak tekrar yerine takınız. Kovada kalan suyu dökünüz.Az miktarda ürünü bir beze dökünüz ve çamaşır makinesinin lastiğini temizleyiniz. Kısa bir süre bekledikten sonra ıslak bezle siliniz, kalıntıları lastikten temizleyiniz.Kalan ürünün 100 ml ana yıkama deterjan gözüne dökünüz ve çamaşır makinenizi 60 °C’ de, ön yıkamasız ana yıkama programında boş olarak çalıştırınız; deterjan eklemeyiniz.
    Bulaşık makine temizleyicisi olarak sadece makineniz boş iken kullanınız. Bulaşık makinesi detejan gözünü tamamen doldurun ve bulaşık makineniz boş iken en az 65 C sıcaklıkta çalıştırınız.
     
    Kullanıcının dikkatine
    Kullanma talimatını mutlaka okuyunuz.
    El,yüz,vücut ve gıda maddeleri temizliğinde kullanmayınız.
    Çocuklardan uzak tutunuz.
    Gıda maddelerinden uzakta bulundurunuz.
    H319: Ciddi göz tahrişine yol açar.
    P264: Elleçlemeden sonra ellerinizi iyice yıkayın.
    P280: Göz koruyucu kullanın.
    P337+P313: Göz tahrişi kalıcı ise: Tıbbi yardım/bakım alın.
    P305+P351+P338: GÖZ İLE TEMASI HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Takılı ve yapması kolaysa, kontak lensleri çıkartın. Durulamaya devam edin.
     
      Ürün Bileşimi:
    Deiyonize su, %5-15 Alkol denat,%5-15 İzopropil Alkol,<%5 Sitrik asit, ?%5 EDTA,Parfüm
  • Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu siz ekleyin!...
    Bu alana yorum yapabilmeniz için "Üyeliklik" yapmanız gerekmektedir. Site Üyesiyseniz "Üye Girişi" yaparak yorum yapabilirsiniz.

Bu Kategorideki Diğer Ürünler: